تبلیغات
مطالب اینترنتی - روش های صحیح نگهداری از روغن
 
درباره وبلاگ




مدیر وبلاگ : نویسنده
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
مطالب اینترنتی
صفحه نخست             تماس با مدیر           پست الکترونیک               RSS                  ATOM
دوشنبه 11 اردیبهشت 1396 :: نویسنده : نویسنده



مفیدستان:

روش نگهداری از روغن

روش نگهداری از روغن , روغن یکی از مواد غذایی است که به دلیل استفاده ی گسترده در تهیه غذا باید به سلامت آن توجه داشت. آنچه در پی می آید توصیه هایی است که می بایست برای نگهداری بهتر این ماده غذایی به آنها توجه کرد.

انسان از دیر باز روش‌های مختلفی را برای حفظ مواد غذایی مصرفی‌اش از فساد و تخریب به کار برده است.
نگهداری صحیح و مناسب هر ماده غذایی به طولانی شدن عمر ماندگاری،‌ حفظ ارزش های تغذیه ای و پیشگیری از بیماریهای حاصل از فساد آنها می انجامد.

برای نگهداری روغن باید به نکات زیر توجه کرد

روغن ها و چربی ها ترکیبات فاسد شدنی هستند.
به طور کلی وجود رطوبت ، مجاورت با اکسیژن هوا، آهن و مس ، حرارت و نور باعث تشدید فساد روغن می گردد.
بنابراین روغن باید در محل خشک و خنک و دور از نور و در ظرف درب بسته نگهداری شود
و پس از هر بار مصرف روغن ، درب ظرف محکم بسته شود.

بسته بندی روغن باید حتی الامکان در ظرف غیرقابل نفوذ به نور و محکم و بی عیب باشد.

نحوه نگهداری روغن در فروشگاهها مهم است .
ظروف نگهداری روغن در صورتی که شفاف باشد باید به دور از نور و در محل خنک نگهداشته شود .
بویژه از نگهداری و چیدن روغن های مایع با بسته بندی شفاف در پشت شیشه فروشگاهها که موجب فساد روغن مایع می شود باید خودداری شود.

روش نگهداری از روغن

روش نگهداری از روغن

نگهداری صحیح روغن غنی شده با ویتامین‌های A
، D برای حفظ ویتامین های موجود در آن بسیار مهم است.
روغن غنی شده باید در بسته‌بندی بطری کدر و یا قوطی های فلزی عرضه شود.
این نوع روغن حساستر از روغن های معمولی است و نباید تحت درجه حرارت بالا قرار بگیرد.

توجه به مشخصات روغن که بر روی برچسب بسته بندی آن ذکر شده است،
از جمله نام و نوع فرآورده، شماره پروانه ساخت، نام کارخانه،
شرایط نگهداری و مصرف، تاریخ تولید و انقضاء ضروری است.

بر اساس دستورالعمل اداره کل نظارت بر مواد غذایی وزارت بهداشت،
درمان و آموزش پزشکی از ابتدای سال ۱۳۸۳ انواع روغن های نباتی جامد باید دارای برچسبی باشند
که میزان اسید چرب اشباع و اسید چرب ترانس بر روی آن درج شده باشد.

روغن های جامد یا نیمه جامدی که حاوی کمترین مقدار اسید چرب اشباع
و اسید چرب ترانس باشند برای استفاده سالم تر هستند.
در مورد روغن غنی شده با ویتامین های A و D توجه به درج نوع و مقادیر ویتامین روی برچسب ضروری است.



لینک منبع

بازنشر: مفیدستان

مطلب روش های صحیح نگهداری از روغن در سایت مفیدستان
برای دریافت مطالب مفید به سایت مفیدستان مراجعه فرمایید.


لینک منبع و پست :روش های صحیح نگهداری از روغن
http://mofidestan.ir/%d8%b1%d9%88%d8%b4-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%b5%d8%ad%db%8c%d8%ad-%d9%86%da%af%d9%87%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c-%d8%a7%d8%b2-%d8%b1%d9%88%d8%ba%d9%86/



نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر